Arrangementen

Kinderfeestjes, feesten, borrels of een vergadering?

Graag zien wij onszelf als meer dan enkel een cafetaria in Wijlre, maar zien wij onszelf als ontmoetingscentrum. Ook wij hechten veel waarde aan het samenkomen en het bedienen van de samenleving. Wij zijn er voor de mensen uit Wijlre, Gulpen, Maastricht en daarbuiten. Mensen die even met familie willen samen komen, of voor hen die een leuk kinderfeestje wensen te geven. Bij cafetaria Bijna Thuis te Wijlre is iedereen welkom, en helpen wij u graag aan een geslaagd feestje.

Voor bedrijven in de regio zijn we een leuk uitstapje. Zo zijn er al diverse bedrijven uit Simpelveld, Schin op Geul, Gulpen en Valkenburg welke een vergadering of teambuildings uitje bij ons hebben georganiseerd. Dus ook wanneer u een vergadering heeft in de regio, of een samenkomen met vrienden, bij ons is het mogelijk om zowel overdag als s avonds te lunchen of te dineren in groepen. We kunnen vooraf een menu met u bespreken, of u bestelt iets van onze uitgebreide kaart. Dit alles maken wij uiteraard iets dragelijker door het inschenken van een heerlijke borrel voor u.

 

Voor meer informatie omtrent een arrangement in Wijlre verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wilt u meer informatie over onze arrangementen? Neem direct contact op!